15 Haziran 2009 Pazartesi

Gece gece başlık bulamadım:))

2 gündür tuhaf bir zaman diliminin içinde yüz yüz yüzüvermekteyim.Kalbimin sonuna kadar hayır diye basır basır bağırdığı vefakat aklımın neden bir şans vermiyorsun? diyerek beni kişisel bünyemi ise kitlesel çatışmalara sürükledikleri 2 gün geçirdim.
Efenim bendeniz 26 yaşında bekar bir kızceyim.Böyle olunca kalabalık olan ve hergeçen gün durdurulamaz biçimde kalabalıklaşan aile,eş dost, akraba vs. çevremiz sağolsunlar benim kimliğimdeki medeni hal hanesinin makus talihini değiştirmek ve oraya cillop gibi "evli" ibaresini yerleştirmek için ordinaryusluğa şayan bir koordinasyonla çalışmaktalar. Topyekün ve farklı merkezlerde başlamış bu çalışmalara direnişim, makul adayların ortaya çıkışıyla ve yaşımında artık geçtiği?? düşüncesine kapılmamla birlikte kırıldı.Ha sonuç diyeceksiniz.Hemen söyleyeyim sonuç: hala bana koca aranıyor.
Üstelik enterasan bir hale geldi artık benden habersiz fotoğraflarım gönderiliyor, adıma kararlar alınıyor..Bunu yapanlara da kızamıyorum zira pirüpak niyetlerle yapılan girişimler..
Sonuncu olayı burada paylaşmak istedim nedense.
Şanslı adayımız derelerden, tepelerden, çayır çimenlerden seke seke geze geze gelen bi arkadaş.Ankara'da yaşamakta, çalışan eden bi arkadaş.
Olay şu ki ben ilk öğrendiğim andan itibaren hiç ama hiç istemiyorum..Anlatılanlar güzel özellikler ama hem görüntüsü hem de annesinin " sarışın yeşil gözlü kız" tanımlamasıyla yola çıkıp oğluna kız arıyor olmasından başlayarak olayın fazla içinde olması,Ankara'da yaşaması,bir rahatsızlık uyandırdı bende.Fototğrafından rahatısız olunur mu insanın yaaa??
Diğer yandan adayımız ve adayımızın annesi büyük heyecan içindeler-miş. Eğer ben istersem arkadaş gelecek ve görüşeceğiz ki hiiiçç ama hiççç istemiyorum.Ama yoğun bi mahalle baskısı var üzerimde sevdiğim insanlardan!!
Mantık " gelsin nolcak ki" derken kalbim "deli misin hiç beğenmediğin hiç istemediğin birini niye çağırasın ki "diyor.
elimdekileri değerlendirdikçe hele içim hiiççç istemiyor.Napcam ?? bilmiyorum.
Oğlanı beğenmedim.
Anne fazla olayların içinde, hoşlanmadım.
Çocuğun feysbukunda 1 tanecik arkadaşı bile yok, huylandım.

Zor anacım zor.Kız dediğin 18. de gözü açılmadan evlenip gitcek.Fazla büyüyüp, okuyup edince böyle oluyo.Onun anası, bunun ensesi derken bi bakıyosun aaa!! Evde kalıyo..

esen kalın...:))

5 yorum:

  1. Ahh... İ$iniz pek bi zor sanki :) Kolaylıklar diliyorum $imdiden :)

    YanıtlaSil
  2. Hayırdır inşallah, hayırdır inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Buğra:)
    Anlatırken biraz abartmışım aslında:)
    Neyse istediğim sonuçlandı şükür.

    Lalalalal lobam hayır olamadı bi türlü..
    Bi de başka gelişmeler de var enteresan:)
    paylaşcam seninle..öperim

    YanıtlaSil
  4. vallahi gül gül kırıldım, eskiden başıma gelenler geldi aklıma. ama bi doktor vardı, çok yakışıklı hem de doktor diyorlardı annem ile kapı komşumuz, kafamı kaldırıp okuduğum james joyce kitabından istemem istemememm dediydim de, ne yalan söyleyeyim hala merak ederim doktoru. söylendiği kadar yakışıklı mıydı acaba, diye. bence her teklifi değerlendir, diz önüne, sorular sor, sınav yap heriflere. sonrada geçemedi geçemedi, bu da kaldı dersin. hem fena mı olur.

    YanıtlaSil
  5. haklısın kek ve kahve:)) Bende aynı şeyi düşündüm sonradan ama biliyorum ki ben bu şehirden ayrılmak istemiyorum.1 yıl yaşadım Ankara'da ve şimdi baktığımda ömürüm orada geçmemeli diyorum.Önemli nedenlerden biri de buydu aslında.
    Ama bundan sonrasında değerlendirmelerimi kend gözlemlerime dayandırarak yapmayı düşünüyorum bende:))

    YanıtlaSil